Исплаћене солидарне помоћи за Јул 2015.
16.07.2015.

ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА

17.06.2015.

У Београду 12.06.2015. је одржана конститутивна седница Републичког одбора. Председник синдиката поднео је извештај о активностима синдиката за период између III Скупштине и седнице Републичког одбора.

У извештају је стављен посебан акценат на учешће у Првомајском протесту, XV Конгресу СССС, захтеву за исплату зараде из добити и тешкоћама у раду синдиката због неуређених односа са послодавцем. На предлог председника синдиката и синдикалних организација „Војводина-Север“ и „Одржавање“ за потпредседника синдиката изабран је Радован Тешић из РЈ „Одржавање“.

Са седнице је упућен предлог директору Предузећа за састанак за који су кандидоване теме од значаја за запослене и синдикат. Упућен је и захтев директору Предузећа за ангажовање запослених који раде на привремено-повременим пословима у радни однос на одређено време (документ у целости преузети овде).

Исплаћене солидарне помоћи за Јун 2015.
15.06.2015.

УПУЋЕН ЗАХТЕВ ЗА ИСПЛАТУ ЗАРАДЕ ИЗ ДОБИТИ

04.06.2015.

Самостални синдикат поштанских радника упутио је директроу Предузећа и председници Надзорног одбора захтев за исплату зараде из добити.

Документ можете преузети овде.

Исплаћене солидарне помоћи за Maj 2015.
18.05.2015.

ОДРЖАН ПРВОМАЈСКИ ПРОТЕСТ

04.05.2015.

У организацији Савеза самосталног синдиката Србије и Уједињених гранских синдиката „Независност“, 1. Мај – Међународни празник рада обележен је протесним скупом и шетњом центром Београда.

Неколико хиљада чланова синдиката, којима су се придружили и бројни Београђани, окупило се на Тргу Николе Пашића и изразило незадовољство због пада животног стандарда и смањења примања.

На позив Самосталног синдиката поштанских радника испред Поште у Таковској 2, окупило се неколико десетина чланова синдиката који су се придружили окупљенима на Тргу Николе Пашића учествујући у протесној шетњи.

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>