Исплаћене солидарне помоћи за Август 2015. и помоћ за прваке
14.08.2015.

ПОМОЋ ЗА ПРВАКЕ
11.08.2015.

Обавештавају се чланови Самосталног синдиката поштанских радника чија деца полазе у први разред Основне школе да ће им бити уплаћена помоћ у износу од 5.000 динара, дана 14.08.2015. године.

ДОНЕТА ОДЛУКА О РАСПОДЕЛИ ДОБИТИ
30.07.2015.

На седници Надзорног одбора Предузећа одржаној 29.07.2015. године донета је Одлука о расподели добити у сразмери 70% у корист буџета Републике Србије и 30% у корист запослених.

Да би се извршила исплата зараде из добити неопходно је да на ову одлуку сагласност да Влада Републике Србије.

Имајући у виду ефикасност наше Владе за очекивати је да исплата зараде из добити ове године буде раније него прошле године.

Исплаћене солидарне помоћи за Јул 2015.
16.07.2015.

ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА

17.06.2015.

У Београду 12.06.2015. је одржана конститутивна седница Републичког одбора. Председник синдиката поднео је извештај о активностима синдиката за период између III Скупштине и седнице Републичког одбора.

У извештају је стављен посебан акценат на учешће у Првомајском протесту, XV Конгресу СССС, захтеву за исплату зараде из добити и тешкоћама у раду синдиката због неуређених односа са послодавцем. На предлог председника синдиката и синдикалних организација „Војводина-Север“ и „Одржавање“ за потпредседника синдиката изабран је Радован Тешић из РЈ „Одржавање“.

Са седнице је упућен предлог директору Предузећа за састанак за који су кандидоване теме од значаја за запослене и синдикат. Упућен је и захтев директору Предузећа за ангажовање запослених који раде на привремено-повременим пословима у радни однос на одређено време (документ у целости преузети овде).

Исплаћене солидарне помоћи за Јун 2015.
15.06.2015.

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>