Исплаћене солидарне помоћи за Април 2015.
15.04.2015.

ПРОДАЈА ТЕЛЕКОМА - БОЉЕ СПРЕЧИТИ НЕГО ЛЕЧИТИ
03.04.2015.

НЕКИ ОД ПОКАЗАТЕЉА ПОСЛОВАЊА ЗА 2013. И 2014. ГОДИНУ
18.03.2015.

Исплаћене солидарне помоћи за Март 2015.
13.03.2015.

ОДРЖАНА XIX СЕДНИЦА РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА
20.02.2015.

У петак 20.02.2015. године oдржана је XIX седница Републичког одбора синдиката. У циљу информисања чланова Републичког одбора и у складу са досадашњом добром праксом развоја социјалног дијалога између синдиката и пословодства, а у раду седнице учествовали су шеф кабинета госпођа Снежана Петровић и члан Надзорног одбора Горан Ђерић.

Централна тема на седници је предлог Радне верзије нове организационе шеме Предузећа.

У исцрпном образлагању представници пословодства нарочито су истакли следеће:

"Циљ нове организационе шеме је подизање ефикасности пословања Предузећа и утврђивање јасне надлежности и одговорности.

Након добијања предлога и сугестија на радну верзију организационе шеме, радна група у марту ће изаћи са коначним предлогом а са јуном месецом планира се њена примена.

По усвајању организационе шеме следи систематизација послова која ће довести до промене коефицијената у корист запослених у технолошком делу.

Неће бити вишка запослених него ће бити распоређени у оквиру своје стручне спреме на послове за које су неопходни.

Програмом пословања за ову годину нису предвиђена средства за социјални програм.

За сва руководећа радна места почевши од руководиоца одељења па на више биће расписан интерни конкурс а о избору ће одлучивати мешовита комисија."

У наставку седнице Републички одбор je донео Одлуку о сазивању III Скупштине синдиката за 24. април 2015. године.

Исплаћене солидарне помоћи за Фебруар 2015.

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>