АКО ЋУТИШ ТИ СИ СЛЕДЕЋИ

АКО ЋУТИШ ТИ СИ СЛЕДЕЋИ

АКО ЋУТИШ ТИ СИ СЛЕДЕЋИ

Почетком месеца издали смо саопштење где смо апеловали на јединство како би заједно спречили одмазду над запосленима у РПЛЦ Београд за које није спремљено само 4 Анекса о премештају у друге РЈ него знатно више а по неким информација које сам добио крајем прошле недеље чак око 70. У прилог томе говори и чињеница да су сви возачи који су били на одређено добили Решења на неодређено како би могли бити пребачени у друге РЈ. Под плаштом рационализације и реорганизације за највећи део оних који су били носиоци обуставе у РППЦ стигли су Анекси о премештају у друге Београдске РЈ. Пошто су све обуставе кретале из РПЛЦ Београд сасвим је јасно о чему се овде ради.
Колеге уколико вас позивају из других РЈ да потпишете Анексе том позиву се немојте одазивати јер су дужни да вам их уруче на радном месту а након тога имате рок од 8 радних дана да се изјасните.
Надамо се да ћемо сутра са колегама синдикалцима постићи договор о предузимању мера како би се ова одмазда спречила. Морамо бити јединствени и солидарни.