ИЗВЕШТАЈ О РАСПОДЕЛИ ДОНАЦИЈА

Поштоване колеге, пријатељи и грађани желимо да вам се свима захвалимо на подршци и солидарности коју сте показали према суспендованим радницима Поште. Дана 05.12.2017. године Комисија за донације у саставу: Владимир Белензада, Љубиша Крстић, Радован Тешић, Владимир Ђокић, Тин Антић, Новак Ћућула и Дејан Ристановић, прегледала је све уплате које су легле на рачун до 09:00 часова и утврдила следеће:

1. Увидом у изводе из банке уплаћена је 391 донација у укупном износу од 619.502,00 динара.

2. Од 37 суспендованих извршена је уплата за њих 32 у једнаком износу од 16.743,00 динара. За 5 суспендованих остављен је укупан износ на рачуну од 83.715,00 динара јер још увек нису добили Решења о суспензији, због привремене спречености за рад (боловање). Када им буду уручена Решења о суспензији и њима ће бити уплаћен износ од 16.743,00 динара.

3. С обзиром да донације пристижу и даље након следеће расподеле поново ћемо поднети извештај. Сви који желе или изражавају било какву сумњу у начин расподеле донираних средстава могу у било ком тренутку да се увере у тачност изнесених података. Нарочито би нам било драго да ту проверу изврше представници репрезентативних синдиката из разлога што неки од њих шире неистине о ненаменском трошењу ових средстава.

4. Молимо вас да кад уплаћујете донацију за суспендоване то искључиво радите уплатом на рачун Самосталног синдиката поштанских радника, број 330-4005058-14 јер је такав договор постигнут са Синдикатима који учествују у протесту и свим суспендованим колегиницама и колегама.