ОБАВЕШТЕЊЕ

Дана 29.12.2017. године Комисија за донације утврдила је да је у периоду од 15.12. до 29.12.2017. године прикупљено укупно 248.418,00 динара на рачун број 330-4005058-14.

Свим суспендованима, њих 37, уплаћено је по 6.714,00 динара.

До сада је укупно уплаћено 1.502.144,00 динара и са уплатом од 29.12.2017. године сви суспендовани добили су по 40.599,00 динара.

Користимо ову прилику да искажемо велику захвалност свим добрим људима и синдикалним организацијама на подршци и солидарности.

II

Од 37 суспендованих на посао је враћено 32 запослена дана 29.12.2017. године. Још увек на посао нису враћени Зоран Павловић и Дејан Боговац из РЈ „РПЛЦ Београд“, Радован Тешић из РЈ „Одржавање“, Тин Антић и Владимир Ђокић из РЈ „Београд Центар“. Не постоје никакве индиције да ли ће и када бити враћени.

III

Још један пут позивамо све суспендоване који желе да поднесу тужбе због суспензија да нас контактирају најкасније до 08.01.2018. године.

IV

Извињавамо се свим члановима Самосталног синдиката поштанских радника и молимо за разумевање што ове године, због познате ситуације, нисмо били у могућности да вам обезбедимо пригодне новогодишње поклоне.