САОПШТЕЊЕ

На састанку представника свих регистрованих Синдиката који делују у Пошти Србије, изузев оправдано одсутног председника Синдиката запослених у ЈП „Пошта Србије“ Нови Сад, одржаном 26.02.2018. године постигнут је следећи договор:1. Заједничко деловање и јединствен наступ према пословодству и Влади РС.2. Формирање заједничког Штрајкачког одбора од представника свих синдиката који ће преузети даље вођење штрајкачких активности.3. Подршка и учешће у започетим и заказаним активностима Синдиката ПТТ и Синдиката Независност.4. Прва седница заједничког Штрајкачког одбора одржаће се 05.03.2018. године са почетком у 13:00 часова.Тим поводом позивамо све наше чланове и запослене који нису синдикално ангажовани да узму учешће у започетим активностима Синдиката Независност, одазову се у што већем броју и узму учешће у протесту који ће бити одржан у организацији Синдиката ПТТ, дана 01.03.2018. године са почетком у 14:00 часова, испред седишта предузећа, Таковска 2.Ово је само почетак и први скуп, на коме ће након више од 10 година сви синдикати заједнички учествовати.НИКАКВА ХЛАДНОЋА НИ МИНУС НЕ СМЕ НАС СПРЕЧИТИ ДА СЕ ОКУПИМО ЈЕР МИНУСИ НА НАШИМ ТЕКУЋИМ РАЧУНИМА ВЕЋИ СУ И ОД ОНИХ СИБИРСКИХ.