Извештај са састанка с представницима пословодства ПЈ Крушевац

Дана 04.09.2020 године одржан је састанак између представника ССПР и представника пословодства ПЈ Крушевац. На састанку су у својству представника Синдиката учествовали:
Жељко Сурла потпредседник, Јадранка Станков секретар, Душан Панић члан ГО, Томислав Мандић члан ГО и Данило Красић повереник СО Крушевац. У својству представника ПЈ Крушевац Горан Васић виши саветник, Данијела Милетић руководилац службе за поштанску мрежу , Биљана Брајковић руководилац службе за маркетинг. Иако је позив уредно и благовремено послат, заменик директора ПЈ Небојша Николић се није одазвао састанку уз образложење да је на службеном путу.
На предложени дневни ред од стране Синдиката није било примедби, а он се односио на тренутно најактуелније проблеме са којима су суочени запослени у овој ПЈ, а који се односе на недостатак оптималног броја извршилаца на технолошким радним местима, неисправност мокрих чворова, рад у нехигијенским условима, набавка превозних средстава за поштаре, заштитна опрема за раднике у условима пандемије.
Након опширнијег излагања представника Синдиката о наведеним проблемима и дискусије у којој су сви присутни учествовали, добили смо донекле задовољавајуће одговоре по готово свим тачкама дневног реда и на наше инсистирање обећане да ћемо бити контактирани у најскоријем року у вези напретка решавања истих.
Након тога су одржани избори у СО Крушевац на којима су изабрани председник, потпредседник, секретар и чланови одбора Синдикалне организације.

За председника СО је изабран Данило Красић, за потпредседника СО Срђан Бабић и за секретара СО Зоран Зарић.
Након одржаних избора одржан је састанак са присутним члановима, на којем су исти упознати са досадашњим радом Синдиката као и о плановима за будуће деловање истог.
Овом приликом желимо и да честитамо новоизабраном председнику и члановима одбора СО Крушевац и пожелимо успешан и продуктиван рад.