Данас смо добили позив за присуство проширеном колегијуму 21.07.2022.године у ГПЦ-у. Сматрамо да нам није место тамо, а посебно нам није потребно да поново постављамо питања и да на њих не добијамо одговоре.
Можда би требали подсетити да смо 22.06.2022. године били на састанку са извршним директорима Димитријевићем и Ђурићем. Добили смо неке одговоре на питања за која су они надлежни, али одговоре на питања за које је надлежан вд Зоран Ђорђевић, а која су му прослеђена, још увек нисмо добили.
Сходно непоштовању ССПР-а, као представника дела запослених, Главни одбор ССПР-а је донео одлуку да више неће ићи на састанке са вд Зораном Ђорђевићем.
Сматрамо да је у овако критичној ситуацији по Предузеће и запослене, поред оволико свакодневних проблема, одржавање колегијума и позивање синдиката да присуствују, чисто губљење и куповина времена и беспотребно трошење горива.
За представе постоје позоришта!!!
Сутра ћемо се јавно обратити чланству, запосленима и сидникатима, са идејом за конкретним решавањем положаја радника и стања у нашем Предузећу.
ССПР НЕЋЕ ИЋИ НА МОНОЛОГЕ, ВЕЋ НА КОНСТРУКТИВНЕ ДОГОВОРЕ!!!