ОДРЖАН ПРВИ САСТАНАК СА ПОСЛОВОДСТВОМ У КАБИНЕТУ ПРЕДУЗЕЋА

ОДРЖАН ПРВИ САСТАНАК СА ПОСЛОВОДСТВОМ У КАБИНЕТУ ПРЕДУЗЕЋА

Овим путем обавештавамо чланство и све запослене да је данас одржан састанак са в.д.Директором Миром Петровић, Извршним директором Мирјаном Предојевић као и шефом кабинета Нелом Бојовић.

 

Синдикат су представљали:

Дејан Јовић-Председник

Јадранка Станков-Секретар

Жељко Сурла-члан

Томислав Мандић-члан

 

Након кратког уводног упознавања и међусобне комуникације приступило се конструктивном разговору и представљању проблема са којим се сусрећу запослени.

Морамо да напоменемо да су представници пословодства са пажњом саслушали наше приговоре као и предлоге решавања проблема,осврћујући се на побољшање материјално финансијског као и услова за рад радника.

Предочили смо им свакодневне проблеме које пословодство треба и може да реши у свом домену овлашћења и могућности.

Сам разговор  протицао је  у правцу обостраног разумевања,са великом пажњом, као и озбиљног приступа решавању проблема којих је евидентно било много.

На крају разговора представници пословодства закључили су да смо први синдикат који је наступио са конкретним проблемима и понуђеним решењима а да „за себе нисмо ништа тражили“(шта год да је значило).

Веома нам је драго да смо свима оставили добар утисак и да сваке будуће разговоре које будемо водили имамо конкретне предлоге  решења за проблеме на које укажемо.

Наставиће се……

 

One thought on “ОДРЖАН ПРВИ САСТАНАК СА ПОСЛОВОДСТВОМ У КАБИНЕТУ ПРЕДУЗЕЋА

  1. Dragutin Lekić

    Nadam se da ćete ostati na toj liniji i da nećete lične interese staviti ispred opštih,veliki pozdrav uz žaljenje što zbog skorog odlaska u penziju ne mogu biti vaš član!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.