Обавештење

Обавештење

Поводом планираних обилазака Подручних јединица, и поред унапред најављених посета, добили смо препоруке (забране) од Кабинета директора обиласку истих.
Наиме, уредно и на време смо се обратили и радним јединицама и Кабинету директора у вези обилазака наших чланова у Шапцу, Лозници и Младеновцу, добили смо одговор који је строго везан за ситуацију око пандемије и препорука Предузећа, који су на неки начин супротне препорукама Владе Републике Србије.
Свесни чињенице да постоје одређене забране одржавања и уз нашу одговорност коју смо навели а везано за број учесника и одржавање дистанце и ношења заштитне опреме, одговор је био негативан.
Поновићемо још једном на нашу велику жалост, што се то правило очигледно односи само на наш Синдикат и на деловање истог, док за „репрезентативне“ постоје друга правила. Нећемо одустати!!!
Молимо наше чланове и наше колеге који су желели да нас саслушају, да разумеју ситуацију у којој се налазимо, да истрају са нама у заједничкој борби и не дозволе да овакве и сличне опструкције утичу на њихово опредељење и свеопшту борбу за боље услове рада.
Горе поменутим колегама обећавамо да ћемо чим нам техничке могућности дозволе, бити први које ћемо обићи. Без обзира на то колеге увек могу очекивати максималну подршку са наше стране, како техничко-технолошку тако и правну.

У нади да ћемо се ускоро и видети

С’ поштовањем

Самостални Синдикат Поштанских Радника